Project

Home Addition & Renovations – Kogarah, St George

Archives

Kogarah, St George   $0-$350K
Mum & Dad - 1 child and more on the way.

The Brief

To design and build a home addition that includes an extra living room and new kitchen.

The Result

A small home addition and renovation to this semi attached home enabled the formation of not only a second living space but a much needed dining area, while the new kitchen flows seamlessly to the new terrace. The secondary living space or toy room can easily be zoned off by the use of an oversized glazed cavity door system ensuring both thermal and acoustic comfort is not forgotten ensuring this home addition and renovation functions under all conditions.

What the client said

I recommend you to everyone I can, a great Aussie family business, we were so lucky to have found you, every person I dealt with you should be proud of, received weekly updates on progress, job completed on time, fantastic staff- very happy customer and would use Rossmark again

Mary & Sean

Testimonials

1/12

Rick and Kerrie

First Floor Addition | Barden Ridge

View this case study
2/12

Matt and Alex

Home Renovation & Extension | Oyster Bay

View this case study
3/12

Simon and Patsavee

Home Renovation | Illawong

View this case study
4/12

Michael and Lisa

Terrace Renovation | Darlington

View this case study
5/12

Sue and Rhett

First Floor Addition | Lilli Pilli

View this case study
6/12

Virginia and Paul

Second Storey Addition | Como

View this case study
7/12

Rossmark

Six steps with us

View this case study
8/12

Bianca

First Floor Addition | Caringbah

View this case study
9/12

Elizabeth and David

Home Extension | Como

View this case study
10/12

Christine

Ground floor extension on a hill | Caringbah

View this case study
11/12

Paul and Dale

It all worked, it was really easy. That's what we wanted from Rossmark.

View this case study
12/12

Daniel and Sally

We learnt to trust from their experience, and based on that we got much more than we could have wanted.

View this case study